wallpaper

Upgrade je kennis van AngularJS naar Angular

11:00
- 12:00
Cinema 5
Intermediate -
Nederlands

Het ongekend populaire AngularJS krijgt een vervolg! Angular is een volledig nieuwe release helemaal vanaf de grond af aan opgebouwd. Veel concepten zijn omgegooid en het programmeermodel is volledig anders dan bij AngularJS. Nu Angular gereleased is, is het tijd om te kijken naar moderne front-end ontwikkeling met Angular, met behulp van je bestaande AngularJS kennis. 
 
Applicaties ontwikkelen met behulp van Angular kan enorm verwarrend zijn voor ontwikkelaars met veel AngularJS ervaring. Er worden nieuwe concepten geïntroduceerd en oude concepten zijn verdwenen. In deze sessie gaan wij gedetailleerd uitleggen hoe applicatieontwikkeling met Angular in elkaar zit. Van de taal Typescript en zijn Annotations tot het nieuwe componentenmodel wat biedt. We gaan dit onder andere doen door Angular concepten te mappen op AngularJS concepten. Waar concepten uit AngularJS verdwenen zijn vertellen we welke constructies je als vervanging kunt gebruiken in Angular.  
 
We maken gebruik van veel demo’s en code voorbeelden waardoor je aan het eind van deze sessie met veel kennis met het nieuwe Angular aan de slag kunt!

About the speakers